Op naar nieuwe SNL-aanvragen

Publicatiedatum: 6 september 2017

Vorig jaar was een SNL-topjaar voor onze Bosgroep. Van veel leden liep de aanvraag af. Omdat men sinds vorig jaar alleen nog maar via een gecertificeerd collectief kan aanvragen, waren er bovendien veel nieuwe aanvragers en daarmee ook nieuwe leden. Inmiddels zijn wij al weer een tijdje druk bezig met de aanvragen voor de periode 2018-2023.

Er zijn dit jaar minder leden in onze verzamelaanvraag van wie de aanvraag afloopt dan vorig jaar. Wel zijn er buiten onze leden andere aflopers die nog de keuze voor een gecertificeerde aanvrager moeten maken. Dat proces loopt nog, er is nog een aanzienlijk percentage waarvan de keuze nog niet duidelijk is.

Kwaliteit waarborgen

Met het afscheid van Hein Alkema is GIS-kennis, ervaring en dossierkennis bij onze Bosgroep vertrokken. Er wordt gewerkt aan het invullen van de vacature, Theo Keizers is voorlopig de projectleider bij onze Bosgroep en aanspreekpunt voor al uw vragen over de SNL. Hij wordt op zijn beurt weer ondersteund door de collega’s van de ander Bosgroepen en de Unie van Bosgroepen. De GIS-ondersteuning voor de SNL wordt tot het invullen van de vacature extern ingehuurd. Daarmee kunnen we de kwaliteit van de aanvragen meer dan voldoende waarborgen.

Offertes volgen op korte termijn

Er wordt gewerkt aan het voorbereiden van de offertes voor de deelnemers 2018-2023. Op korte termijn verwachten wij de offertes uit te kunnen sturen.

labels:

gerelateerd