Lidmaatschap

Elke eigenaar van bos en/of natuur in het werkgebied van Bosgroep Noord-Oost Nederland kan lid worden van de Bosgroep. We hebben op dit moment (1-1-2023) ruim 600 leden.
Leden betalen jaarlijks een contributiebedrag dat ieder jaar door de Algemene Ledenvergadering wordt vastgesteld.  Voor het jaar 2023 is dat € 1,67 per hectare bos en/of natuur, met een minimum van € 139,50 en een maximum van € 568,00.  

Leden van de Bosgroep kunnen gebruik maken van alle diensten van de Bosgroep tegen de ledentarieven. Daarnaast heeft het lid recht op een vrijblijvend ledenbezoek en ontvangt men zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief met daarin aandacht voor actuele zaken met betrekking tot wetgeving, werkzaamheden, markten, subsidiemogelijkheden, excursies etc.

Lid worden?

Wilt u lid worden van Bosgroep Noord-Oost Nederland? Dan kunt u daar het speciale Online aanmeldingsformulier voor gebruiken. Natuurlijk komen wij ook graag vrijblijvend bij u op bezoek.

SNL-beheersubsidie

Om in aanmerking te kunnen komen voor SNL-beheersubsidie dienen terreinbeheerders per 1-1-2017 gecertificeerd te zijn. De Bosgroepen zijn gecertificeerd natuurbeheerder; een collectief met een groepscertificaat en een eigen kwaliteitshandboek.  Bekijk onze SNL-pagina’s voor meer informatie, of neem contact op met de SNL-projectleider van de Bosgroep in uw regio.