Even voorstellen: twee nieuwe collega’s

Beuk

Publicatiedatum: 26 januari 2020

Begin dit jaar is Dilleen Nijenhuis, een oude bekende van de Bosgroep, gestart als projectmedewerker. En per 1 maart hebben we een extra ecoloog binnen onze gelederen; Rutger Diertens. Ze stellen zich graag even voor!

Dilleen Nijenhuis

Ik ben Dilleen Nijenhuis, 24 jaar en woonachtig in Haarle (Overijssel). Per 1 januari 2020 ben ik werkzaam als projectmedewerker bij de Bosgroep. Van eind 2017 tot begin 2018 werkte ik al een aantal maanden bij Bosgroep Noord-Oost Nederland, ter ondersteuning bij alle voorkomende GIS-werkzaamheden en SNL. Nu ga ik me vooral bezig houden met plantsoen, ondersteuning bij GIS en SNL, en diverse andere ondersteunende werkzaamheden.

Ik heb HBO bos en natuurbeheer gestudeerd aan Van Hall Larenstein met de afstudeerrichting Rentmeesterij en Mens en Natuur. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende rentmeesterskantoren gewerkt. Ik ben nu terug op een voor mij al bekende plek, met bekende en nieuwe werkzaamheden!

Rutger Diertens

Ik ben Rutger Diertens, 28 jaar oud en ik ben woonachtig in Leeuwarden. Van jongs af aan heb ik altijd al een passie gehad voor de natuur en dan voornamelijk voor vogels en tegenwoordig ook insecten. Na jaren op klantenservices van diverse maatschappijen te hebben gewerkt, besloot ik in 2015 dat ik iets anders wilde. In 2015 heb ik daarom besloten om iets met mijn passie voor natuur te doen, en ben ik gestart met de studie Diermanagement (specialisatie Wildlife management) aan Van Hall – Larenstein te Leeuwarden. En met succes; afgelopen jaar heb ik mijn studie met succes mogen afronden en heb ik voor mijn scriptie ‘’Houtwallen: Een insectenwalhalla in agrarisch landschap’’ de Friese HBO-scriptieprijs in ontvangst mogen nemen.

Nu staat de volgende uitdaging op mij te wachten. Vanaf 1 maart ga ik het Bosgroepen NON-team versterken als ecoloog. Binnen het team ga ik mijzelf voornamelijk bezig houden met SNL-monitoring voor onze leden. Een mooie functie waarin ik voldoende uitdaging zie voor de toekomst! Ik kijk er dan ook enorm naar uit om in maart van start te mogen gaan.

labels: , ,

gerelateerd