Even voorstellen: twee nieuwe collega’s

Beuk

Publicatiedatum: 31 maart 2022

De afgelopen maanden zijn er twee nieuwe collega’s gestart; Jaap Roelofs is aangesteld als Regiobeheerder Groningen en Drenthe, en Harry Woltman als Projectleider. Ze stellen zich graag voor.

Jaap Roelofs

Ik ben Jaap Roelofs; sinds enkele maanden werkzaam als regiobeheerder in Drenthe. In de jaren ’80 heb ik de bosbouwschool gedaan, en na mijn studie ben ik gaan werken als ZZP-er in de bos-aannemerij en bij Grontmij/Sweco. In de jaren ’90 startte ik bij Staatsbosbeheer op de Waddeneilanden. Mijn werkzaamheden daar betroffen uitvoering en beheer in verschillende functies. Ik heb er aan grote projecten mogen werken zoals LIFE en PAS.
Naast mijn werk bij Bosgroep Noord-Oost Nederland werk ik één dag in de week als docent op de bosbouwschool in Velp. Een goede combinatie, waar werkvelden elkaar versterken. Beide zijn omgevingen waar veel inhoudskennis aanwezig is, en ik hoop vanuit de Bosgroep een bijdrage te gaan leveren om deze kennis en kunde te delen met onze leden, ze te ontzorgen, risico’s te minimaliseren en kansen te verzilveren. Ik hoop u 24 juni te ontmoeten op de ledendag in de gemeente Borger-Odoorn.
Jaap is bereikbaar via e-mail j.roelofs@bosgroepen.nl en telefoonnummer 06-11268598.

Harry Woltman

Hallo, ik ben Harry Woltman, 52 jaar oud en woonachtig in Gasselternijveen in Drenthe. Sinds 1 februari 2022 ben ik werkzaam bij de Bosgroepen als projectleider.
Van kinds af aan heb ik al  interesse gehad in groen en dan wel in de breedste zin van het woord. Ik heb daarom ook gekozen voor een hoveniersopleiding en vervolgens Larenstein richting Natuur- en Landschapstechniek. Mijn werk heeft bestaan uit verschillende functies, veelal bij groenaannemers. Doordat de functies vooral in aansturende rollen waren, ontstond er ook steeds meer interesse voor de processen eromheen. Daarom heb ik aanvullend nog een master bedrijfskunde gedaan.
Naast de interesse in het groen mag ik graag rommelen in en om huis. Hobby’s zijn wandelen, zoeken van mineralen en fossielen, op prehistorische manier ijzer maken, lezen en ik heb kippen en parkieten.
Harry is bereikbaar via e-mail h.woltman@bosgroepen.nl en telefoonnummer 06-27283958.