Even voorstellen: Henriëtta de Jong

Beuk

Publicatiedatum: 10 oktober 2019

In augustus is Henriëtta de Jong bij ons gestart als medewerker financiële administratie . Ze stelt zich graag even voor!

Henriëtta de Jong

Hallo mijn naam is Henriëtta (ook wel Jetta) de Jong en ben sinds 1 augustus dit jaar met veel plezier werkzaam bij de Bosgroep Noord-Oost Nederland in Witharen, voor 24 uur per week.
Hier zorg ik voor de financiële administratie, een stukje personeelsadministratie en alle verder voorkomende werkzaamheden. Ik vind het hier erg leuk en heb ook super leuke collega’s. De uren kan ik heel mooi combineren met de (woon)boerderij en mijn paarden hobby.

Hiervoor heb ik al vele verschillende jobs gehad, zoals bijvoorbeeld leerling-coördinator/administrator/systeembeheerder op een muziekschool, vertegenwoordiger bij een bedrijf dat logomatten maakt, gewerkt bij de ABN-AMRO op de afdeling ‘preferred banking’, administrateur bij een BBL opleidingsbedrijf voor de bouw, als ook een “eigen” bedrijf in de paarden. Ik heb dus al vele takken in het bedrijfsleven gezien, en ben daardoor dus een echte duizendpoot.
Mijn hobby’s zijn, paardrijden (dressuur en lekker boscrossen), lezen, tekenen/aquarelleren, foto’s maken (en met foto-shoot’s meedoen) en genieten van ons leven op de woonboerderij.

 

labels: , ,

gerelateerd