Drukbezochte ALV in Drenthe

Publicatiedatum: 13 juli 2022

De Algemene Ledenvergadering van 24 juni vond plaats op een zonnige vrijdagmiddag in Exloo, Drenthe. De ledenvergadering, met een mooie opkomst van 55 leden, startte met de vaststelling van de jaarcijfers 2021 en decharge. Een ander belangrijk onderwerp was de wijziging in contributie en uurtarieven.

Buiten gebeurt het

Na het officiële gedeelte nam Jaap Roelofs (regiobeheerder Drenthe) het woord voor een korte toelichting op twee nabijgelegen bospercelen van leden van de Bosgroep. Aansluitend bezochten wij in twee groepen per fiets deze bospercelen, want buiten gebeurt het! Eén groep (onder leiding van Jaap Roelofs) bezocht een bos met aanplant van nieuwe bomen en soorten na noodzakelijke kap. De andere groep (onder leiding van Dick Langeveld) bezocht een bos met onder andere flinke douglassen, met regulier beheer en dunningen.

Na afloop van het bosbezoek hebben wij heerlijk nagepraat onder het genot van een hapje en drankje. Al met al kijken wij terug op een geslaagde Algemene Ledenvergadering met een informatief excursieprogramma.

De volgende ALV is op vrijdag 28 oktober 2022. Noteert u deze datum alvast in uw agenda?