Archief actueel bosgroep Noord-Oost Nederland

9 september 2021Drukbezochte ledenvergadering met ochtendexcursie in De Lutte

Een drukbezochte dag waarbij het mooie weer zeker meehielp; de ledenvergadering in De Lutte op 6 september was een groot succes! Er waren meer dan 70... (...)

27 augustus 2021Vacature: Regiomanager Bos- en Natuurbeheer Friesland/Groningen

Als regiomanager combineer je de rol van accountmanager en projectmanager. Voor onze leden en andere geïnteresseerden coördineer je zeer... (...)

26 augustus 2021Beheerdersdag 2021 (online editie): meld je nu aan!

Wat gebeurt er op het gebied van houtbouw en hoe zorgen we voor voldoende geschikt hout? Hoe maken we het beheer in overgangsgebieden tot een succes?... (...)

Beuk

9 augustus 2021Even voorstellen: nieuwe medewerkers

Deze zomer zijn een aantal nieuwe medewerkers gestart: Dominique Bokeloh en Arjan Bruinenberg versterken het ecologenteam. Debora van Boven vervult... (...)

15 juli 2021Vooraankondiging ALV 6 september 2021

Zeer geacht lid, Hierbij willen wij alvast de datum en een aantal punten betreffende de Algemene ledenvergadering van de Bosgroep NON onder uw... (...)

Beuk

2 juni 2021Nieuwe directeur: Danielle Landman-Oldemaat

Per 16 augustus start onze nieuwe directeur Danielle Landman-Oldemaat. Danielle heeft ervaring in het leiden van vergelijkbare organisaties en heeft... (...)

1 juni 2021Afscheid regiobeheerder Edward Hutten en overige personele wisselingen

Edward Hutten Edward Hutten heeft een andere baan gevonden bij waterschap Vechtstromen en gaat ons verlaten na ca. 2,5 jaar in dienst te zijn... (...)

31 mei 2021Bestel uw plantsoen op tijd!

De vraag naar plantsoen, met name de klimaatrobuuste soorten en rijkstrooiselsoorten, blijft hoog. Bestel uw plantsoen daarom tijdig! Hoe eerder wij... (...)

24 mei 2021Vacature: Projectmedewerker Bos- Natuurbeheer

Als projectmedewerker heb je een zeer afwisselende functie. Je organiseert het dagelijks beheer van bos- en natuurterreinen voor onze leden in de... (...)

20 april 2021Vacature: Ervaren Ecoloog

Voor een ervaren landschapsecoloog hebben we een zeer veelzijdige en interessante functie in Noord-Nederland met de nadruk op Overijssel. Veel... (...)