Ga naar de startpagina
Bosgroep Noord-Oost Nederland
terug
Beheerdersdag 2022

*De Beheerdersdag us inmiddels uitverkocht.

De kaartverkoop voor de 15e editie van de Beheerdersdag, op vrijdag 29 september 2023, is gestart. Dé ontmoetingsdag voor iedereen die werkt in bos, natuur en landschap, met uiteenlopende presentaties, workshops en excursies gericht op de beheerpraktijk. Beheerders en terreineigenaren zijn weer van harte welkom op landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd voor een dag vol kennis delen en vakgenoten ontmoeten.

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.
Al 15 jaar delen we praktische, nieuwe inzichten met elkaar, zodat we het bos- en natuurbeheer nóg beter kunnen uitvoeren.

Het programma is vrijwel rond en staat uiterlijk half september online. Een overzicht met sprekers en onderwerpen is al te vinden op de programma-pagina.
Meer informatie en tickets via de website van de Beheerdersdag.
Let op: Leden van de Bosgroepen kunnen gebruik maken van het gereduceerde partnertarief.

Om deze video te bekijken dient u cookies te accepteren.