Bosgroep Noord-Oost Nederland zoekt twee Regiobeheerders (32-38 uur)

23 juli 2018

De Bosgroepen zijn coöperaties van bos- en natuureigenaren. We adviseren en ondersteunen onze leden bij hun terreinbeheer. Tot de leden behoren bos- en natuurbeheerders, particuliere bos- en landgoedeigenaren, gemeenten, provincies en drinkwatermaatschappijen. Bosgroep Noord-Oost Nederland heeft ruim 560 particuliere bos- en natuureigenaren met bijna 35.000 hectare terrein in beheer. Ons kantoor ligt op een prachtige, groene locatie in Witharen (bij Ommen).

Aanspreekpunt in de regio

Bosgroep Noord-Oost Nederland zoekt twee nieuwe regiobeheerders, voor de provincies Drenthe en Friesland. Als Regiobeheerder ben jij het aanspreekpunt en visitekaartje voor leden en relaties in je regio (Drenthe of Friesland). Je vertegenwoordigt de Bosgroep op regionaal niveau, ondersteunt de Bosgroepleden met advies en bemiddelingsactiviteiten en zorgt voor een goede uitvoering van de werkzaamheden voor de leden.
Als regiobeheerder stuur je beheerassistenten en aannemers aan en ben je intern opdrachtgever voor projectmedewerkers en experts.

Wie zoeken wij?

We zoeken een professionele en zakelijk ingestelde (regio)beheerder met enkele jaren passende werkervaring op het gebied van bos- en natuurbeheer. Je hebt HBO denk- en werkniveau op het gebied van bos- en natuurbeheer. Je hebt een duidelijke visie op het werk dat we voor onze leden doen en de kansen (acquisitie) die daar liggen. Verder ben je een echte verbinder en beschik je over een goede dosis humor.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zijn een organisatie waar eigen initiatief en inbreng enorm wordt gewaardeerd. Naast een afwisselende baan vind je bij ons een prettig, resultaatgericht team met hart voor bos en natuur. De combinatie van onze inhoudelijke expertise en jarenlange praktijkervaring maakt ons voor veel partijen een belangrijke partner.
Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (schaal 9-10 CAR UWO max. € 4.459,72 – excl. 8,25% vakantietoeslag, o.bv. 38-urige werkweek). Vooralsnog gaat het om een tijdelijk dienstverband van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De standplaats voor beide functies is Witharen, maar je zult ook veel in de regio (Drenthe of Friesland) zijn.

Meer informatie

Meer informatie over het werk van de Bosgroepen vind je op onze website: www.bosgroepen.nl. Contactpersoon voor deze vacatures is Bert van der Moolen, directeur Bosgroep Noord-Oost Nederland, telefoon 06-11084106 of 0523 – 654590. We zien je sollicitatie graag z.s.m. maar uiterlijk 31 augustus 2018 tegemoet. Je kunt je sollicitatie e-mailen naar b.vandermoolen@bosgroepen.nl onder vermelding van ‘Vacature Regiobeheerder’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

labels: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gerelateerd