Ga naar de startpagina
Bosgroep Midden Nederland
terug
DSC_1988

LET OP: de vacature voor Projectmedewerker bos en natuur is inmiddels vervuld.

Wil jij concreet bijdragen aan het beheer en de ontwikkeling van de mooiste bos- en natuurterreinen? Wil je een gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? En ben jij iemand die het vak van bos- en natuurbeheer goed kent? Lees dan vooral verder, wij hebben op dit moment een unieke baan voor jou!

Bosgroep Midden Nederland groeit. Daarom zoeken wij een:

  • Projectleider bos en natuur voor coördinatie en uitvoering van concrete projecten, in te zetten in ons gehele werkgebied.

Geen dag bij ons is hetzelfde. Je werkt aan het behoud en ontwikkeling van de mooiste terreinen van veel verschillende eigenaren. Dat kan gaan over bosbeheer en houtoogst, bosrevitalisering, verbeteren van de lokale waterhuishouding, heideherstel, maatregelen voor specifieke dier- of plantensoorten of het opknappen van vennen.

Wie zijn wij?

Bosgroep Midden Nederland is een coöperatie van ruim 600 bos- en natuurterreineigenaren met als werkgebied Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en de Flevopolder. Dat zijn onder meer landgoederen, particuliere boseigenaren, gemeenten en drinkwaterbedrijven. Wij adviseren en ontzorgen onze leden bij het duurzaam beheer en de ontwikkeling van bos en natuur. De bosgroep is uniek, omdat we werken in hele keten van (landschaps)ecologisch onderzoek, via het opstellen van natuurbeheer- en herstelplannen, tot houtoogst en concrete inrichting en beheer van heide, graslanden en bossen.

Wat vragen we van jou?

Als projectleider coördineer je grote projecten en programma’s voor bos- en natuurherstel. Je onderhoudt contact met de verschillende leden, opdrachtgevers, aannemers en collega’s. Je organiseert, bewaakt de planning & financiën en uitvoering, en zorgt ervoor dat het lid/de leden het overeengekomen projectresultaat krijgen opgeleverd. Om het resultaat te realiseren werk je samen met in- en externe specialisten. Tevens wordt je kennis en ervaring gevraagd om samen met collega’s verdere plannen voor bos- en natuurontwikkeling te ontwikkelen voor onze leden.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met de volgende kwaliteiten en vaardigheden:

  • Een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie
  • Vakkennis op het gebied van bos- en natuurbeheer
  • Kennis en ervaring in het projectmatig werken
  • HBO denk- en werkniveau
  • Sterke organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden
  • Resultaatgericht en flexibel
  • Ervaring met vergunningen is daarbij een pre.

Wat bieden wij?

We bieden een zeer gevarieerde en uitdagende baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid in een collegiaal team. De organisatie is overzichtelijk met korte lijnen en een informele cultuur. Ons kantoor ligt aan de rand van een landgoed, centraal in Nederland, met voldoende parkeerruimte en tevens een intercity-station op loopafstand. Je krijgt regelmatig training om je kennis verder bij te spijkeren. De standplaats is Ede, maar werk is vaak op locatie en/of vanuit huis uit te voeren.
Afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring wordt de functie van projectleider gewaardeerd in schalen 9 en 10 van de Cao Gemeenten. De functie is voor 32-38 uur per week.

Interesse?

We zien je cv en brief met motivatie graag tegemoet via middennederland@bosgroepen.nl t.a.v., onder vermelding van ‘Vacature projectleider’. Er is geen deadline; veelbelovende kandidaten worden onmiddellijk uitgenodigd, en de vacature sluit zodra de juiste kandidaat is gevonden. Neem voor meer informatie contact op met Martin Roos, tel. 06-57969395.
Voldoe je (nog) niet helemaal aan het gestelde profiel of wil je eerst, met een kop koffie, nader kennismaken? Of ligt jouw ambitie of ervaring ergens tussen de functies in? Neem dan gerust contact op, wellicht maken we dan een afspraak voor nadere kennismaking.

Alle actuele vacatures bij de Bosgroepen vind je op onze vacaturepagina.