Hulp bij stormschade

Publicatiedatum: 19 februari 2022

Helaas heeft de recente storm veel schade veroorzaakt in Nederland. Er zijn veel bomen omgegaan in bossen en op andere plekken. Onze regiomanagers en beheerders staan voor u klaar voor een eventuele inspectie of het opruimen van stormhout. Het is nog niet veilig in het bos, er kunnen nog takken vallen, daarom hebben we ook een waarschuwingsposter die u kunt ophangen.

Hulp bij schade-inventarisatie of aanmelden stormhout

Neem contact op met uw regiomanager of beheerder indien u hulp wenst bij het inventariseren van de schade, of wanneer u stormhout wilt laten opruimen. Wat betreft het opruimen van stormhout: door de meldingen van de leden uit de verschillende regio’s te verzamelen, proberen we dit logistiek zo goed mogelijk te bundelen. Zo kunnen we ook kosten besparen.

Verzekering

Bent u verzekerd bij de OBV (Onderlinge Bossen Verzekering)? Neem dan contact op met de OBV of de Bosgroep.

Zorgplicht

Denkt u aan uw zorgplicht en dat er bij gevaarlijke situaties altijd direct actie ondernomen moet worden?

Poster ‘Pas op, vallende takken’

We hebben een waarschuwingsposter die u kunt downloaden en, gelamineerd of achter glas, kunt plaatsen op uw terrein. De poster waarschuwt passanten en bezoekers om alert te zijn op vallende takken, ook na de storm, en om zoveel mogelijk uit het bos, of in ieder geval op de paden te blijven.

U kunt de poster hier downloaden.

labels: , , ,

gerelateerd