Geslaagde cursus klimaatslim bosbeheer krijgt vervolg

Publicatiedatum: 16 september 2020

Op donderdag 27 augustus organiseerde Bosgroep Midden Nederland voor de eerste keer de cursus ‘Klimaatslim bosbeheer’, onder leiding van Wouter Delforterie. Er was plek voor 10 cursisten. Vanwege de grote belangstelling volgen er in het voorjaar van 2021 nieuwe cursusdata.

Ruimte voor theorie en praktijk

De cursus, die een dag duurt, helpt boseigenaren, beheerders en beleidsmakers bij het invulling geven aan klimaatslim beheer van bos. De cursus is concreet, praktijkgericht en zonder paniekscenario’s. Na het volgen van de cursus bent u in staat om in uw eigen dagelijkse praktijk aan de slag te gaan met klimaatslim bosbeheer.
Er was op 27 augustus tijd voor theorie (binnen) en praktijk (buiten). En uiteraard was er voldoende ruimte voor vragen en discussie. Aan het einde van de dag gingen de deelnemers, bestaande uit bosbeheerders, rentmeesters en landgoedeigenaren, met een goede dosis bruikbare informatie naar huis.

Meer informatie en nieuwe data

De eerste cursusdata ‘Klimaatslim Bosbeheer’ voor 2021 zijn 25 februari en 4 maart 2020, waarbij de laatste, 4 maart, al bijna vol zit. Wilt u meer informatie, of wilt u zich alvast aanmelden voor de cursus? Dan kunt u een mail sturen naar middennederland@bosgroepen.nl o.v..v. cursus klimaatslim bosbeheer.

labels: , , , ,

gerelateerd