Even voorstellen: nieuwe medewerkers

Publicatiedatum: 18 november 2022

In september is Marijn Nugteren gestart als Beheerassistent bij Bosgroep Midden Nederland, met het accent op de regio Utrecht en de Hollanden. Hij stelt zich graag even voor! Naast de aanstelling van Marijn, versterkt Yanick Leunisse momenteel ons team gedurende het zwangerschapsverlof van Judith Tilborghs-Lenders, Beheerder Utrecht & Holland. Ook hij stelt zich graag even voor.

Marijn Nugteren

Mijn naam is Marijn Nugteren, ik ben 30 jaar en woon in Baarn. Sinds september werk ik bij Bosgroep Midden Nederland als beheerassistent met accent op de regio Utrecht en de Hollanden. Hiervoor was ik terreinmedewerker bij het Utrechts Landschap en later het Flevo-Landschap, waar ik in veel verschillende soorten natuurtypes ervaring heb opgedaan. Dat kan ik nu goed gebruiken bij de Bosgroep in deze afwisselende provincies. Mijn voorliefde voor de Utrechtse Heuvelrug is ontstaan tijdens mijn werk bij het Utrechts Landschap, en ik geniet er elke keer weer van als ik in deze prachtige omgeving mag werken. In de functie van beheerassistent richt ik mij vooral op de uitvoering van het bosbeheer, met taken zoals het blessen, hout meten en monitoren/inventariseren.

Bossen -in de breedste zin- zijn mijn passie, en deze zullen het overgrote deel van mijn werk uitmaken. Maar juist ook de afwisseling met kleinschalige landschappelijke elementen of kruidenrijke graslanden maakt het werk zo dynamisch. Want in de natuur zit het meest bijzondere vaak in de overgangen.

In mijn vrije tijd hou ik van koken, wild spotten en in de weekenden klus ik regelmatig aan m’n recentelijk gekochte huis uit 1901. Ik kijk er naar uit om in de mooie en diverse gebieden van onze leden aan de slag te gaan.

Marijn is te bereiken via m.nugteren@bosgroepen.nl en tel.nr. 06 57 18 60 10.

Yanick Leunisse

Yanick Leunisse is in oktober gestart als Junior beheerder. Hij versterkt Bosgroep Midden Nederland gedurende het zwangerschapsverlof van Judith Tilborghs-Lenders, Beheerder Utrecht & Holland.
Opgegroeid op het prachtige eiland ‘de Hoeksche Waard’, had Yanick van jongs af aan een grote fascinatie voor natuur en ecosystemen. Het was voor hem dan ook al vroeg duidelijk dat hij een baan in de natuur ambieerde. Vandaar zijn keuze voor een opleiding aan Hogeschool Inholland: Landscape and Environment Management (LEM). Hierbij volgde Yanick ook nog de minor Bos- en natuurbeheer aan Hogeschool Van Hall Larenstein.
Tijdens de Beheerdersdag in 2019 maakte Yanick kennis met de Bosgroepen. De innovatieve wijze waarop de Bosgroepen denken en werken sprak hem aan, en dus koos hij voor een afstudeerstage bij Bosgroep Zuid Nederland. In de zomermaanden die daarop volgden bleef Yanick bij Bosgroep Zuid om het team extra te ondersteunen. Bij Bosgroep Midden Nederland houdt hij zich nu vooral bezig met het SKNL-project ‘Soortenrijk Utrecht’ en een revitaliseringsonderzoek in Noord-Holland.

Yanick is bereikbaar via y.leunisse@bosgroepen.nl en tel.nr. 06-57969395.