Even voorstellen: Judith Tilborghs-Lenders

Publicatiedatum: 15 juli 2019

Per 1 juli is Judith Tilborghs-Lenders gestart als beheerder bij Bosgroep Midden Nederland. Ze stelt zich graag even voor!

Judith Tilborghs- Lenders

Ik ben Judith Tilborghs-Lenders, 32 jaar oud en woon in Odijk samen met mijn man. Op 1 juli 2019 ben ik gestart in de functie van beheerder bij Bosgroep Midden Nederland. Graag stel ik me aan u voor.

Ik heb de studie bos- en natuurbeheer gedaan, eerst op Helicon Velp en vervolgens doorgestroomd naar Larenstein. Daar bouwde ik niet alleen kennis op over bos- en natuurbeheer in Nederland, maar maakte ik ook kennis met de vakgebieden van agrarisch natuurbeheer, landschapsgeschiedenis en duurzaamheid.
Hiervoor heb ik 7,5 jaar gewerkt bij NLadviseurs, een adviesbureau die zich richt op het geven van beheeradvies aan golfbanen en landgoederen. Daar heb ik als projectmedewerker meegeschreven aan beheerplannen, begeleidingen naar duurzaamheidscertificering verzorgd, trainingen gegeven over de Wet natuurbescherming en het implementeren van beheerregistratiesystemen.

In mijn vrije tijd reis ik graag door Europa, volg ik de opleiding tot BOA op vrijwillige basis en probeer zoveel mogelijk Nederlandse natuurgebieden te bezoeken.
Bij Bosgroep Midden Nederland zal ik als beheerder de contacten met leden van de Bosgroep in de regio onderhouden, de leden voorzien van beheeradvies dat past bij hun situatie en zoeken naar nieuwe activiteiten en regelingen op het gebied van bos- en natuurbeheer in de regio waar de Bosgroep bij aan kan sluiten. Graag tot ziens!

labels: , ,

gerelateerd