Even voorstellen: drie nieuwe medewerkers

Publicatiedatum: 11 september 2018

Deze zomer zijn drie nieuwe medewerkers gestart bij Bosgroep Midden Nederland; Jacqualine Zonneveld (secretaresse), Dennis Lindenbergh (beheerassistent) en Thomas van den Berg (projectleider ICT).
Ze stellen zich graag even voor.

Jacqualine Zonneveld

Mijn naam is Jacqualine Zonneveld-van Schagen. Sinds 20 augustus ben ik werkzaam op het secretariaat van de Bosgroepen in Ede, voor 28 uur per week. Ik werk zowel voor Bosgroep Midden Nederland als voor de Unie van Bosgroepen. Heerlijk is het om weer collega’s te hebben; ik heb het hier al prima naar mijn zin! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met schilderen en tuinieren, en ik hou van het buitenleven. Voordat ik bij de Bosgroepen kwam werken, heb ik in diverse secretariële functies gewerkt, o.a. bij de Rabobank en Natuurmonumenten. De afgelopen drie jaar ben ik als zelfstandig ondernemer actief geweest.  Naast mijn werk voor de Bosgroepen werk ik ook als zelfstandig kunstenaar.

Dennis Lindenbergh

Ik ben Dennis Lindenbergh, 26 jaar, en woonachtig in De Steeg. Sinds augustus ben ik beheerassistent bij Bosgroep Midden Nederland. Ik ga mij voornamelijk bezighouden met bleswerk, hout meten en inventarisaties.
Dit past goed bij mij, want ik ben een gedreven bosbeheerder!
Naast mijn liefde voor het bosbeheer heb ik tijdens mijn studie Bos- & Natuurbeheer op Van Hall Larenstein ook een interesse opgebouwd voor hout. Mijn passie voor de handel en mogelijkheden van het hout kwam goed van pas bij mijn afstudeeropdracht voor Bosgroep Midden Nederland. Hier heb ik onderzocht welke eigenschappen van een boomstam op de Nederlandse Rondhoutveiling de prijs bepalen, en wat dit betekent voor het bosbeheer.
In mijn vrije tijd wandel ik graag en hou ik mij bezig met houtbewerking. Ik ga een mooie en leerzame tijd tegemoet bij de Bosgroep!
U kunt mij telefonisch bereiken op 06 – 47 83 83 90 of via de e-mail: d.lindenbergh@bosgroepen.nl.

 

Thomas van den Berg

Op 13 augustus ben ik begonnen als Projectleider ICT bij de Bosgroepen. Ik ben afgestudeerd als Tropisch Bosbouwer aan Hogeschool Larenstein maar heb me in mijn carrière voornamelijk beziggehouden met ruimtelijke vraagstukken (GIS) binnen verschillende werkgebieden (onderwijs, bosbouw, beheer openbare ruimte maar ook kabels en leidingen). De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als GEO-ICT ontwikkelaar.

Programmatuur ontwikkelen is erg leuk, maar ik begon in mijn werk wel steeds meer de inhoudelijke binding te missen. Gelukkig heb ik die bij de Bosgroepen weer teruggevonden! Bij de Bosgroepen zal ik mijn IT kennis en ervaring proberen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Met name ten behoeve van SNL automatisering en een betere informatie-ontsluiting naar onze leden.

labels: , , ,

gerelateerd