Even voorstellen: 2 nieuwe medewerkers

Publicatiedatum: 14 april 2018

Wij hebben twee nieuwe collega’s: Ricardo Berendsen is begin dit jaar gestart als administrateur en Barbara Groen is begin april begonnen als communicatiemedewerker. Ze stellen zich graag even voor!

Ricardo Berendsen

Sinds 1 januari ben ik werkzaam bij Bosgroep Midden Nederland als administrateur.
Ik zal voorlopig vooral bezig zijn met allround administratie maar het is de bedoeling dat ik doorgroei om meer opvang van taken mogelijk te maken.

Ik heb de opleiding Accountancy afgerond en ben daarna werkzaam geweest voor een groot accountantskantoor als assistent-accountant. Ik heb dus affiniteit met boekhouden maar een liefde voor natuur en die combinatie heb ik nu gevonden in mijn werk bij de Bosgroep. Hier kom ik namelijk ook in aanraking met de natuur via mijn collega’s in het veld.

 

Barbara Groen

Op 3 april ben ik gestart als communicatiemedewerker bij de Bosgroepen.

Mijn collega’s werken aan prachtige projecten, geven advies op allerlei terreinen, en beheren bos en natuur in alle soorten en maten. Al die mooie projecten en resultaten wil ik graag nog meer belichten. Laten zien wie we zijn en wat we doen. En onze leden daarover nog beter informeren, op allerlei verschillende manieren.

Uiteraard hoor ik ook graag terug wat wij kunnen verbeteren wat betreft informatie en communicatie richting onze leden. Zodat we daar zo goed mogelijk op in kunnen spelen!

Hiervoor ben ik onder andere werkzaam geweest als communicatieadviseur bij de gemeente Gennep en de gemeente Amsterdam. En als communicatie-/marketingmedewerker bij Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam.
U kunt mij bereiken via tel. 0318 – 672 628, of e-mail b.groen@bosgroepen.nl.

 

labels: ,

gerelateerd