Bosgroep Midden Nederland zoekt Administrateur (32-38 uur/week)

Publicatiedatum: 20 juni 2017

Ben je gestructureerd, snel en nauwkeurig en heb je cijfermatig inzicht? Misschien ben jij onze nieuwe administrateur!

Bosgroep Midden Nederland is een coöperatie van bos- en natuureigenaren met ruim 500 leden. De compacte werkorganisatie (14 medewerkers) adviseert haar leden met passie en vakmanschap en ondersteunt hen bij het organiseren van het beheer en het opstellen en uitvoeren van herstelplannen. Wij werken nauw samen met kennisinstellingen, brengen onze praktijkervaring in en delen kennis met het werkveld.

Bosgroep Midden Nederland deelt een bedrijfsbureau met Bosgroep Noord-Oost Nederland en de Unie van Bosgroepen. Onder leiding van een controller voert een team de administraties van deze drie organisaties. Het team bestaat nu uit een voltijds administrateur (Noord-Oost Nederland) en een deeltijd financieel-administratief medewerker (Unie).

Uitbreiding met een extra administrateur is gewenst. Deze zal zich vooral bezighouden met de financiële administratie van Midden Nederland, maar ook waarnemen voor de controller of andere teamleden. Het ontwikkelingsperspectief is doorgroeien naar de functie van controller.

Taken

De administrateur is verantwoordelijk voor alle voorkomende financiële zaken, zoals facturering, boekhouding, debiteurenbewaking, aanleveren gegevens voor managementrapportages en jaarrekening.

Profiel

Zelfstandig, proactief, snel en nauwkeurig, gestructureerd, stressbestendig, klantvriendelijk, standvastig, cijfermatig inzicht, handig met ICT.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO niveau 4 richting Administratief/Bedrijfsadministratie
  • Studerend voor MBA is een pré
  • Uitstekende vaardigheid met Excel
  • Ervaring met Exact Globe/Synergy en Qics is een pré
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Woonachtig in de regio Ede-Apeldoorn-Arnhem

Wij bieden:

Werk in een groene organisatie zonder winstoogmerk, waarin de coöperatieve gedachte voorop staat. Een informele werksfeer met gepassioneerde collega’s.
Het maandsalaris bedraagt maximaal €2.810 bruto, excl. 8,25% vakantietoeslag (bij 38 uur). De standplaats is Ede.
Het betreft in beginsel een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Stuur je sollicitatie uiterlijk 15 juli 2017 naar:
Rino Jans (directeur): r.jans@bosgroepen.nl , 0318-672626 / 06- 12770591

Ook voor meer informatie kun je bij Dhr. Jans terecht.