Beheerdersdag 2020 gaat digitaal

22 mei 2020

Tot onze spijt hebben we moeten besluiten dat de Beheerdersdag 2020 niet op de traditionele manier op Landgoed Mariënwaerdt door kan gaan. In plaats daarvan organiseren we op vrijdag 25 september 2020 een digitale kennis- en netwerkochtend. Deze is gratis te bezoeken.

De onzekerheden rond de coronacrisis en –maatregelen zijn groot. Onduidelijk is of evenementen vanaf 1 september weer kunnen doorgaan. In het nieuwe normaal van anderhalve meter afstand zouden we sowieso veel minder bezoekers op Mariënwaerdt kunnen ontvangen. We hebben daarom besloten niet af te wachten. De Beheerdersdag op landgoed Mariënwaerdt gaat definitief niet door in 2020. In plaats daarvan ontwikkelen we een corona-proof alternatief.

Hoe zal de Beheerdersdag 2020 er ongeveer uitzien?

We bieden op vrijdagochtend 25 september 2020 een kort digitaal programma (max. 2.5 uur) aan in de vorm van een webinar. Met interessante en actuele presentaties en aanvullende filmpjes. Naast het plenaire programma kun je in een paar rondes ook nog kiezen uit een aantal lezingen op thema. Webinars lenen zich niet voor langdurige presentaties of ingewikkelde discussies. Ons doel is jullie bij te (laten) praten over een paar van de meest actuele ontwikkelingen in het bos- en natuurbeheer.

Het programma volgt zo spoedig mogelijk. Voor deze gratis webinar is vooraf aanmelden te zijner tijd noodzakelijk. Daarover volgt nog meer informatie. Deze digitale Beheerdersdag wordt aangeboden door de partners van de Beheerdersdag. Je kunt dus gratis aan de sessie deelnemen.
Wij zijn wel benieuwd hoeveel mensen interesse hebben in een digitale Beheerdersdag.
Zou je daarom deze korte poll in willen vullen?

Standhouders en adverteerders

Geen Beheerdersdag op Mariënwaerdt betekent ook geen informatiemarkt. De organisaties die zich hadden aangemeld als standhouder of adverteerder krijgen hierover nog apart bericht.
We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen!

 

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.

labels: , , ,

gerelateerd