Vacature beleidsmedewerker

13 december 2016

SNL, FSC, nieuwe natuurwetgeving: natuurbeleid verandert continu. Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker (32 uur per week) die met deze thema’s proactief aan de slag gaat. Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief waarbij je werkt in informele, collegiale teams.

Over de Unie van Bosgroepen

De Bosgroepen ondersteunen eigenaren van bos- en natuurterreinen bij het beheer en de inrichting van hun bezit. De Bosgroepen zijn coöperatieve verenigingen met zo’n 1400 leden en in totaal meer dan 400.000 hectare bos en natuur in beheer.

De Unie van Bosgroepen is de koepelorganisatie van de Bosgroepen. De Unie zorgt voor belangenbehartiging op landelijk niveau, samenwerking en de coördinatie van gezamenlijke projecten. De Bosgroepen verbinden leden en provincies en brengen veel beleidsopgaven tot uitvoering.

Wat ga je doen?

Onze nieuwe beleidsmedewerker is een vertegenwoordiger van en ambassadeur voor de Bosgroepen en de aangesloten leden. Je gaat aan de slag met veel dossiers. Een van de belangrijke is het subsidiestelsel SNL. Je bent verantwoordelijk voor de beleidsmatige ondersteuning en verdere ontwikkeling van SNL en zorgt voor de kwaliteitsborging van het proces. Ook met kwaliteitsborging en interne coördinatie van FSC ga je aan de slag, evenals de nieuwe natuurwetgeving. Daarnaast zullen ook nieuwe ontwikkelingen en kansrijke projecten zich aandienen.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een proactieve beleidsmedewerker met kennis van bos- en natuurbeleid in Nederland. Je bent communicatief, klantgericht en een echte teamspeler. Je voelt gevoeligheden op bestuurlijk en organisatorisch niveau goed aan. Je hebt wo-werk- en denkniveau en tenminste 5 jaar relevante werkervaring.

De standplaats is Ede. De aanstelling is voor de duur van één jaar.

Reageren

Kijk voor het volledige profiel in bijgevoegde vacature (pdf) >

Interesse? Stuur je reactie voor 6 januari 2017 naar Ben Huisman: Postbus 8187 6710 AD Ede of unie@bosgroepen.nl. Tel. 06-8353 1553. Ook voor vragen kun je bij Ben Huisman terecht.

labels:

gerelateerd